Денис Рефиков /24/ , който бе арестуван сред жусток терор

...
 Денис Рефиков /24/ , който бе арестуван сред жусток терор
Коментари Харесай

Бита с бокс, горена с цигара, прободена с отверка! Така Денис Русиков издевателствал над жена си

 Денис Рефиков /24/, който бе задържан измежду жусток гнет над съпрегата си, бе изправен през днешния ден пред съда. Преди броени дни пловдивчанката се оплака, че е станала жертва на жесток побой от страна на брачна половинка й, който стрелял по нея, удрял е с тръба, дупчил я с отвертка, а тормозът траял близо три дни. Мъжът бе арестуван от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа на TrafficNews. Първоначално контузиите по тялото на дамата, бяха избрани като " лека телесна щета ", което скандализира околните на жертвата. 
Прочетете още
В началото на съвещанието прокурор Албена Георгиева показа пред съда спомагателна информация от правосъдна медицина, касаеща телесната щета. В нея е признато, че на потърпевшата са ѝ били породени извънредно доста травматични увреждания, счупени няколко ребра, а новото умозаключение е междинна телесна щета.

Така държавното обвиняване пожела да бъде почетено настояването за налагане на мярка за неотклонение “задържане под стража ”. Денис е упрекнат в 6 закононарушения, за които са му повдигнати обвинявания. Всяко от тях е тежко умишлено- похищение, закана за ликвидиране, междинна телесна щета при изискване н адомашно принуждение, насила, обир, незаконно отнемане от независимост. Макар ранния стадий, прокуратурата съобщи, че са събрани задоволително доказателства, от които излиза наяве, че обвиненият е направил закононарушенията. Разпитани са били и други очевидци, които удостоверяват, че 24-годишното момиче е била редовно измъчвано.

Прокурор Георгиева добави, че е била бита с бокс, пробождана е с отвертка, бита с юмруци, била е горена по гърдите с незагасена цигара, стреляно е с газов револвера по нея , като по думите ѝ това е садизъм . Прокурорът сподели, че в случай че Денис бъде пуснат с по-лека мярка за неотклонение има заплаха да извърши други закононарушение, поради престъпното му досие.

В хода на делото стана ясно, че като малолетен Русиков е осъждан 7 пъти като малолетен и пълнолетен- за обири, безчинство, разпространяване на наркотични субстанции, ръководство на МПС без брошура. Прокурорът изложи данни, че обвиненият има дело за побой над сътрудник на 24-годишното момиче в Германия. От разпити на жертвата е станало ясно, че той редовно популяризира и използва друг тип наркотични субстанции.

Служебният бранител на Денис адвокат- Елионора Николова, пожела от съда да оставете настояването на прокуратурата без почитание. Според нея събраните досега доказателства са много нищожни.Николова счита, че не съществува действителна заплаха, а хипотетична, че обвиненият може да се укрие, съмнение, че самичък се е върнал в България за да бъде с детето си и брачната половинка си. Тя пожела мярка “домашен арест ”, тъй като Русиков има малко дете, което желае да вижда. Извън правосъдната зала юристът съобщи, че към момента не е осведомена в елементи със случая, само че обвиненият изрично отхвърля виновност. Той е обяснил, че е блъснал единствено пестник на 24-годишното момиче и, че тя има ухажор, който ѝ е предизвикал това. В последните си думи към съда той сподели, че не желае нищо друго с изключение на “домашен арест ”. “Само желая да видя детето си.Имам дядо с деменция, апелирам Ви пуснете ме домакински арест, друго не желая. Гривничка с домакински арест нищо друго, ” сподели още тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР